Są tak proste w wykonaniu, że znikają w mgnieniu oka. Można je zrobić w mniej niż tydzień, co jest w nich najlepsze. Te ciasteczka to wspaniały sposób, aby wypełnić swój dom pysznym aromatem.
Wiele gospodyń domowych nie jest w stanie znaleźć czasu lub cierpliwości niezbędnej do eksperymentowania z nowymi przepisami. Ten przepis został przetestowany i sprawdzony przez wiele kobiet. Potrzebujesz tylko jednej filiżanki mąki i jabłka, aby przygotować pyszne przekąski dla swojej rodziny. Następnie poświęć trochę czasu na relaks w kuchni.
Przygotuj nadzienie: Obierz i pokrój jabłko w cienkie plasterki. Dodaj plasterki jabłka do rondla, posyp masłem i cynamonem. W misce połącz jajko, cukier waniliowy i sól. Wmieszaj pozostały cukier. Wymieszaj z mlekiem i 50g roztopionego masła.
Stopniowo dodawać mąkę i proszek do pieczenia. Wyrabiaj ciasto do uzyskania gładkiej kuli. Użyj noża lub noża do wycinania kółek z ciasta. Na każdym kółku połóż karmelizowane nadzienie jabłkowe. Złóż je na pół. Upiecz ciastka na patelni wyłożonej pergaminem do pieczenia. Posypać mąką. Ciastka piec w piekarniku przez 15-20 minut w temperaturze 180°C. Ciastka posypać cukrem pudrem i odstawić do ostygnięcia. Gotowe!!!