Cytrynowa terapia antynowotworowa: Zetrzyj cytryny na tarce i wspomagaj leczenie – pomagają w walce z nowotworami
Mrożone cytryny – dlaczego warto? Poddane obróbce mrożenia, starte na tarce pomagają w walce z nowotworami.
Skuteczna walka z nowotworami złośliwymi oparta na czystej naturze! Na podstawie naukowych badań można stwierdzić, że za sprawą mrożonych cytryn mamy szansę na zwalczenie złośliwego nowotworu, który zaczyna działać spustoszenie w naszym organizmie.
Faktem jest, że cytryna to niezastąpiony produkt w kuchni oraz niezbędnik do domowych kuracji w walce z chorobami. Właśnie dlatego cytryna stała się tak lubianą rośliną w naszych domach. Owoc ten stał zyskał sympatię i popularność na całym świecie, doceniany jest ze względu na bogactwo wielu składników odżywczych i mineralnych.
Spożywanie cytryn jest bardzo zdrowe. Przede wszystkim zawarta w nich witamina C wzmacnia ściany naczyń krwionośnych, przez co uodparnia organizm w walce z wirusami. Dodatkowo pomaga zwalczyć przyczynę wielu poważnych schorzeń.
Sok zawarty w cytrynie to skarbnica witamin, co więcej, cytrus ten działa, jak naturalny antybiotyk. Owoce te realnie przyczyniają się do zwalczania mikroorganizmów usiłujących zadomowić się w naszym ciele, wywołując wszelkiego rodzaju stany zapalne i choroby.
Jak wynika z badań, największą skutecznością wyróżniają się cytryny mrożone. Koniecznie skorzystaj z takiej kuracji w przypadkach, takich jak :
- rak trzustki
- rak wątroby
- rak prostaty
- rak jelita grubego
- neuroblastomy
- Leukemii
Wspomóż się mrożoną cytryną w walce z nowotworem złośliwym!
Każda część tego cytrusa posiada ogromne pokłady substancji zdrowotnych. Konieczne jest zatem jedzenie całych owoców, bez obierania ich ze skórki, w której to znajduje się najwięcej dobroczynnych właściwości.
Przygotowanie cytryny do kuracji antynowotworowej:
Dokładnie umyj cytrynę, najlepiej przy pomocy octu jabłkowego lub soku wyciśniętego z innej cytryny. Dokładnie oczyszczoną cytrynę włóż do zamrażalki. Powinny się w niej znajdować do mementu, aż staną się twarde i suche. Następnie zetrzyj je na tarce. Miesięczne spożycie 150 gramów tak przygotowanych cytryn, pomoże uniknąć zachorowania na raka.