Tak, możesz to zrobić z patelni, a nie z piekarnika. Zrobienie tego deseru zajmie Ci tylko trzydzieści minut. Jest oszałamiający w wyglądzie i pyszny w smaku.
W dużym garnku połącz masło, miód i jajka. Następnie podgrzej kąpiel wodną. Mieszaj aż wszystkie składniki dobrze się połączą. Wmieszaj sodę oczyszczoną. To zapewni, że masa będzie się pienić. Wymieszaj masę z odrobiną mąki i ponownie wymieszaj.
Możesz teraz wyłączyć ogień i pozwolić mieszance ostygnąć. Następnie dodaj pozostałą mąkę do miski i dobrze wymieszaj ciasto. Następnie wyjmij ciasto z miski i umieść je na blacie roboczym. Podzielić ciasto na osiem równych kawałków. Każdy z kawałków powinien być rozwałkowany na płasko. Połóż każdy kawałek płasko na dobrze rozgrzanej patelni. Smażyć na małym ogniu przez około 2 minuty.
Przygotuj szybki krem. Połączyć mleko skondensowane i śmietanę. Tak przygotowany krem należy równomiernie rozprowadzić na upieczonych ciastkach. Krem powinien być zawsze wersją ostateczną. Po przygotowaniu, deser przechowywać w lodówce.