W dużej misce połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól.
W osobnej misce wymieszaj jajka, cukier, olej i śmietanę. Wymieszaj masę jajeczną z suchymi składnikami. Kontynuuj ubijanie, aż masa stanie się gładka i jednolita.
Umieść ciasto na blasze do pieczenia wyłożonej papierem pergaminowym. Piec przez 12-15 minut w temperaturze 200°F. Po upieczeniu sprawdź, czy ciasto jest surowe, używając drewnianego kołka.
Pozwól ciastu ostygnąć w piekarniku, aż będzie gotowe. Następnie ostrożnie wyjmij ciasto z formy. Następnie zdejmij je z blachy do pieczenia. Wygładzić nożem wszystkie krawędzie i podzielić ciasto na cztery równe części.
Przygotuj syrop, łącząc cukier i wodę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować przez 2 minuty. Odstaw do ostygnięcia. Następnie dodaj do syropu koniak i rozprowadź go na całym cieście.