Potrzebne składniki:
Przygotowanie:
Mięso pokrój na niewielkie kawałki. Umieść je w sosie sojowym z czosnkiem i marynuj przez około 20 minut. Smaż na rozgrzanym oleju, aż mięso nabierze złocistego koloru.
Sałatę umyj, osusz, porwij na kawałki i umieść w misce. Ogórka i pomidora pokrój i dorzuć do sałaty.
Całość polej oliwą. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Smacznego!
Potrzebne składniki:
Przygotowanie:
Pomidory i ogórki umyj, pokrój na małe kawałki. Fasolę odcedź i dodaj do głębokiego naczynia. Dosyp do niej ogórki i pomidory.
Tuńczyka rozgnieć przy pomocy widelca i dodaj do pozostałych składników. Całość udekoruj cebulowymi krążkami. Następnie dopraw do smaku solą, pieprzem i włoskimi ziołami. Możesz się zajadać!