Składniki:
Przygotowanie:
Dokładnie umyj wszystkie warzywa i owoce. Ogórka pokrój w niewielką kostkę, kapustę poszatkuj. Oba warzywa wrzuć do miski. Jabłka obierz i pokrój na małe kawałki. Polej je sokiem z cytryny. Do pokrojonych warzyw dodaj jabłko, kukurydzę, koperek i jogurt/śmietanę. Całość wymieszaj i dopraw do smaku. Gotowe!
Składniki:
Przygotowanie:
Pokrój kapustę i ogórka w cienkie paski. Posiekaj kolendrę i koperek. Wszystkie pokrojone składniki wrzuć do miski. Oddziel żółtka od białek. Białka pokrój na małe kawałki i dorzuć do reszty składników. W oddzielnej misce rozgnieć żółtka widelcem. Dodaj do nich oliwę, musztardę i śmietanę. Dokładnie wymieszaj. Połącz zawartości obu misek i dopraw całość do smaku. Gotowe!