Jaja utrzeć z cukrem i wanilią. Stopniowo dodawać margarynę i wymieszać. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Następnie dodać ją do masy i dokładnie wymieszać. Jabłka obrać, pokroić w kostkę i dodać do ciasta.
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto nakładać łyżką, formując okrągłe ciastka. Piekarnik nagrzać do 200 stopni. Ciastka piec przez 10-15 minut na złoty kolor.
Jajka ubić z cukrem. Do masy dodać wiórki kokosowe i dokładnie wymieszać. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Następnie dodać do masy i wymieszać. Ciasto włożyć do lodówki na 30 minut.
Po tym czasie ciasto wyjąć z lodówki. Dłonie zwilżyć wodą i formować z ciasta małe kuleczki. Ułożone ciastka na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, piec w 180 stopniach przez 15 minut.