Do miski wbij jajka i ubij je trzepaczką, a następnie dodaj szczyptę soli i pieprzu. Mąkę najpierw przesiej przez sito i połącz z jajkami. Wymieszaj wszystko na gładką masę.
Każdy liść kapusty pekińskiej włóż do miski i obtocz w przygotowanym cieście. Następnie rozgrzej olej na patelni i smaż liście z obydwu stron przez około 1-2 minuty. Usmażone liście należy umieścić na ręcznik papierowy, żeby je odsączyć z nadmiaru tłuszczu.
Do drugiej miski dodaj pokrojone w drobną kostkę pomidory i szynkę. Posiekaj szczypiorek lub natkę pietruszki i zetrzyj ser na tarce. Dodaj majonez, sól, pieprz i pozostałe przyprawy. Wszystko starannie wymieszaj.
Usmażone i przestygnięte liście kapusty umieść na płaskiej powierzchni. Na każdy liść nałóż trochę farszu i zwiń w rolki.